Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Your search results
07/03/2021

С какво да пътувам до Варна?

Ние екипът на апартаменти Теви знаем, че искате да пътувате и да се забавлявате.

За това решихме да споделим с вас нашите идеи за бюджетно пътуване до Варна.

Започваме от транспорта: Най-евтиния транспорт до Варна е с влак, цената на двупосочен билет с нощния влак София-Варна-София е 40.80 лв  , а времето за пътуване е 8.30 часа.

След като пристигнете на жп гара Варна, можете да качите на автобус №20 и точно след 3 спирки ще бъдете на Червения площад, след което тръгвате  по бул. бул.Цар Освободител / посока морето и стигате до апартаменти Теви, които са с локация бул.Цар Освободител 23Б.

Втория вариант за транспорт до Варна е с автобус. Цената на двупосочен билет в зависимост от превозвача, който си изберете около 48 лв , а времето за пътуване е 6.30 часа.

Третия най-бързия вариант за транспорт до Варна е със самолет. Цената на еднопосочен билет е около 70 лв., а времето за пътуване около 50 мин. Пристагайки на летище Варна, отивате на автобусната спирка и се качвате на автобус № 409 и след не повече от 25 мин пристигате на спирка „Академията“ /Княз Борис/. От там до апартаменти Теви на бул.Цар Освободител 23 имате да вървите 200 метра.

Четвъртия вариант, който несъмнено е най-удобен и комфортен е със собствен транспорт. Тук не се съобразяваме с разписание на влакове, автобуси, самолети, а сами планираме кога да тръгнем и кога искаме да пристигнем. Разходите за гориво зависят от автомобила и натовареността на трафика.

Е, вече можете да грабнете чифт удобни обувки , няколко любими дрешки и да тръгнете към Варна. А нощувката можете да резервирате и в последния момент, стига да има свободен апартамент или студио за Вашата компания.

0 / 5

Your page rank:

Category: Полезно
Сподели