Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Your search results
30/01/2022

Идеи за разходка близо до Варна – село Казашко – залез като на кино

Или 5 неща, на които да се насладите  в Казашко ❤❤❤

Само на 3 км от Варна, на самия бряг на Варненското езеро се намира малко бутиково  селце, което омагьосва със своето спокойствие неописуеми залези.

IMG-4854 (2)

За това не пропускайте възможността да посетите село Казашко.

  1. Направете си романтична фотосесия на моста в Казашко и непременно запечатайте залеза над Варненското езеро. Тук залезите са истински спектакли.
  2. Посетете центъра на казашката култура в селото, разгледайте музея и неделното училище.  Снимайте се пред старата лодка ” Липованочка“ .
  3. Разгледате единствената в България Древноправославна църква /староверска/, която е на подчинение на Древноправославния руски Патриарх Александр.
  4. Облечете децата в традиционна руска празнична носия и изпийте горещ чай от самовар по стар руски обичай в местното читалище.
  5. Разходете се по брега на варненското езеро и се полюбувайте на красивите птици от изчезващ вид. Тук можете да видите малък корморан, кафявоглава и качулата потапница, тръстиков блатар и цели колонии  чапли.

Подарете си един прекрасен ден, разходете се до Казашко,  насладете се  на красотата на Варненското езеро и се потопете в традициите на руските фолклорни обичай.

Ако романтичния залез ви очарова, то останете за нощувка във Варна. Ние ще ви очакваме в апартаменти Теви.

***Резервирайте на: 0888 86 22 99

0 / 5

Your page rank:

Category: Полезно
Сподели