Reset Password

Your search results
29/04/2022

Защо да изберем Варна за почивка

Отново замириса на море. Макар и бавно слънцето вече напомни за себе си, природата се събуди от зимен сън и идва време за почивка.

Директни полети от София до Варна за 12 евро

Морската ни столица Варна отново тази година е включена в редовните полети на авиокомпания Ryanair и Bulgaria Air от София. Полетите ще се изпълняват 2 или 3 пъти дневно и отнемат 45 мин. От 01.05 авиокомпания Раянер възобновява полетите и предлага страхотни цени започващи от 12 евро в посока.
Благодарение на тези полети можем да си организираме лесно уикенд или по-дълги почивки във Варна.

син флаг Варна

Плажове със син флаг в района на Варна

Тази година общо 18 плажа, сред които и такива от регион Варна, получиха престистижния син флаг – еталон за високо качество в туризма. Носители на престижния приз са плажовете на Албена, Златни пясъци, Кранево север и други. Това е още едно доказателство за качеството и безопасността на българския туризъм.

В морската ни столица и региона може да откриете предложения за страхотна почивка, като на ваше разположение са многобройни места за отдих, прекрасни ресторанти, атракции, анимации и любезни домакини.

 

Заповядайте във Варна и Теви Апартс

Лятото предстои, пълно с емоции, нови приятелства и разбира се любимото варненско море! Доверете ни се отново и изживейте мечтаната почивка в това райско кътче на страната. Очакваме Ви в нашите апартаменти 🙂 До скоро!

0 / 5

Your page rank:

Category: Полезно
Сподели