Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Your search results
29/01/2022

Wizz Air стартира полети от Лондон до Варна от юни 2022

Wizz Air обяви нова дестинация, която ще обслужва от и до Варна – директни полети от летище Гетуик в Лондон. Билетите са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на сайта на компанията или чрез мобилното й приложение, като цените започват от 8,99 паунда**.  Стартирайки от 13 юни Wizz Air ще пусне пет полета седмично до морската столица на България – Варна.

Новината идва след успешното придобиване от страна на Wizz Air на 15-дневни слот двойки на летище Гетуик в Лондон и обявеното вече пускане на 14 нови маршрута от пролетта на 2022г. нататък. Това допълнително разширяване означава, че Wizz Air ще обслужва общо 25 маршрута от там за летния сезон на 2022г.

Ние от Теви Апартс можем да предложим първокласно настаняване на всички желаещи да посетят нашата прекрасна морска столица 🙂

** Еднопосочна цена с включена административна такса и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20 cм). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

0 / 5

Your page rank:

Category: Полезно
Сподели