Нулирай парола

  • Промени валута

    • Български
    • English
Your search results

Какво да очаквате от нас?

Обичате ли да пътувате? Малко са хората, които не обичат… и ние изобщо не ги разбираме.

Ако Вие сте от тези, които пътуват, сигурно понякога стигате и до Варна – семейно или служебно, на екскурзия или в командировка, с приятели или с колеги, за една нощувка или за лятна почивка.

Хубаво е, когато в края на пътя можете да отпочинете спокойно и комфортно за да  се заредите със свежи сили и енергия за утре. Защото никой не знае какво ни чака утре, нали?

Ако Ви предстой пътуване и планирате нощувка във Варна и търсите чисто, уютно кътче, в сърцето на града то Tevi apartments са Вашето място.

Две нови луксозни студия, един обновен двустаен апартамент и два просторни тристайни апартамента са на Ваше разположение. Който и от тях да изберете, ще сте в центъра на Варна, близо до морето, Морската градина, забележителностите, десетките атракции и събития.

Tevi apartments са оборудвани  с всичко необходимо за Вашата семейна почивка или за служебна командировка. Те са стилно обзавездени, безупрично чисти и са отлична алтернатива на скъпите хотели. Те са точно това, което търсите, за да Ви е комфортно в нашия град.

Само ви трябва пътуване до Варна.

Бъдете наши гости!