Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Your search results
27/05/2021

Европейско първенство по художествена гимнастика- Варна 9-13 юни 2021

От 9 до 13 юни в „Дворец на културата и спорта“ над 300 гимнастички от 40 държави ще вземат участие в престижното събитие. Това ще е една от последните проверки на „златните момичета“ преди заминаването им за Олимпийските игри в Токио,  където ще участват с максимален брой квоти и ще се борят за призово класиране.

gimnastika_1

Състезанието ще е първото на което ще бъде приложен новият формат на европейските първенства и ще е квалификация за Световното първенство през 2022, което също ще се проведе в България.

В шампионата ще участват  102 индивидуални и 24 ансамбъла жени и 24 ансамбъла девойки
Ансамбъл – девойки – България е с номер 11
Жени – индивидуално – квалификации – България е с номер 16

Ансамбъл – жени – България е с номер 5 – в поток А
Тази година форматът на Европейското първенство включва – индивидуален многобой за определяне на абсолютна европейска шампионка, многобой и финали при ансамблите (жени и девойки), отборна надпревара, която включва общите оценки на ансамбъл жени и индивидуално жени за всяка държава и финалите на уредите при жените – индивидуално.

„Златните момичета“ на България имат нужда от нашата  подкрепа!!!

Местата в залата на ограничени на 50% от капацитета, съгласно заповедта на Mинистъра на здравеопазването.

Билети могат да бъдат закупени от всички каси на EasyPay в страната

Както и чрез: https://epaygo.bg/2468239385

От Българска федерация по художествена гимнастика, информират, че всички присъстващи  в залата е задължително да носят FFP2 маски .

Побързайте и не пропускайте възможността да станете част от  най-важното гимнастическо събитие на годината за България! Резервирайте някой от нашите апартаменти Теви, те са 10 мин пеша от „Дворец на културата и спорта“-Варна.

0 / 5

Your page rank:

Category: Полезно
Сподели