Reset Password

Пламена Георгиева

(0)
Варна
Български, English, Русский

Здравейте, казвам се Пламена Георгиева и искам да благодаря за интереса Ви. Аз съм домакин на Tevi Apartments и за мен и моя екип  ще бъде изключително удоволствие да Ви предложим нашето  гостоприемство. Имаме дългогодишен опит в сферата на туризма и знаем от какво се нуждаят всички пътешественици.

Tevi apartments за подходящи както за почивка във Варна, така и за делово пътуване с една или няколко нощувки. Предлагаме Ви самостоятелни апартаменти за краткосрочен или дългосрочен наем в които ще разполагате с всичко необходимо за вашето денонощие.

Разположени в централната част на морската столица, в близост до най-известните и любими забележителности и атракции в града, гарантираме, че ще останете удовлетворени от избора си.

Погрижили сме се да се чувствате като у дома си. Перфекционисти сме, за това помислихме за всичко –от искрящо бялото спално бельо до индивидуалните цветни пантофи за Вас нашите гости.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. При нужда за резервация, моля изберете някой от методите за контакт.

 

Приятен престой в Tevi Apartments!

0 / 5

Your page rank:

Връзка с домакина

Отзиви(0)